height: 1
Blocktype: block_title

Jobb och praktik

height: 1
Blocktype: file

Gör din praktik hos oss!

Vi utlyser tre praktikplatser inom verksamhetsutveckling för vårterminen 2020! Skicka in din ansökan till louise.burenby@tamam.se senast den 10:e december! 
Praktiken är obetald och på heltid. Praktiken kan göras som en del av universitetsstudier och ge CSN, men det är inget krav.

  • Annons praktik VT20 (2)

    pdf, 498,02 KB

height: 1
Blocktype: text

Hur är det att praktisera på Tamam?

Ruben Ritzén, Verksamhetsutveckling Lund VT19
Att praktisera hos Tamam är både roligt och utvecklande. Man får arbeta med många olika typer av arbetsuppgifter och får stor möjlighet till egna initiativ. Plus att alla på kontoret är supertrevliga! Jag har utvecklats enormt under min tid på Tamam och rekommenderar alla att praktisera här!

Cecilia Cedlöf, Verksamhetsutveckling Lund HT17
Jag är så glad och tacksam för min praktiktermin på Tamam. Det är både spännande och givande att praktisera på en mindre förening som Tamam, då du får möjlighet att verkligen utvecklas. Eftersom du kommer att vara en del av allt från det vardagliga arbetet, ha specifika uppgifter som Tamam utformat utifrån vad du vill uppnå med praktiken, möjlighet att starta egna projekt samt att du kommer vara en del av det övergripande och nationella arbetet. Efter min termin på Tamam kände jag hur mitt engagemang för civilsamhället utvecklades och hur viktiga lokala aktörer är för samhällsutveckling. Du är med i ett direkt påverkansarbete av din omgivning och får träffa helt fantastiska människor som inspirerar dig för ditt fortsatta engagemang.

height: 1
Blocktype: file

Lediga jobb

Det finns tyvärr inga lediga tjänster hos oss just nu!

Translate »