height: 1
Blocktype: block_title

Jobb och praktik

height: 1
Blocktype: text

Gör din praktik hos oss!

Vi utlyser tre praktikplatser inom verksamhetsutveckling för vårterminen 2021! Läs annonsen nedan, och skicka in CV och svara på frågorna: Varför vill du göra din praktik på Tamam? Vad hoppas du få ut av
din praktik på Tamam? Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.  Skicka ansökan till sanna.asp@tamam.se.

Praktiken är obetald och helst på heltid, men vi är flexibla. Praktiken bör pågå i minst 3 månader.

Vill du höra vad vårens praktikanter har gjort? Kolla in denna fina video som Axel klippt!

height: 1
Blocktype: file

Annons praktikanter

  • Annons praktikanter VT21

    pdf, 83,78 KB

height: 1
Blocktype: file

Lediga jobb

Tamam söker nu en medarbetare till vårt projekt Rättvis organisering om hur rasism påverkar det unga föreningslivet. Vi söker dig som vill arbeta med att skapa film och engagerande innehåll!
Sök tjänsten som "Projektmedarbetare med ansvar för film och grafiskt material" senast 8 november.
Mer info finns i annonsen.

  • Annons projektmedarbetare RO

    pdf, 89,66 KB

height: 1
Blocktype: text

Hur är det att praktisera på Tamam?

Ruben Ritzén, Verksamhetsutveckling Lund VT19
Att praktisera hos Tamam är både roligt och utvecklande. Man får arbeta med många olika typer av arbetsuppgifter och får stor möjlighet till egna initiativ. Plus att alla på kontoret är supertrevliga! Jag har utvecklats enormt under min tid på Tamam och rekommenderar alla att praktisera här!

Cecilia Cedlöf, Verksamhetsutveckling Lund HT17
Jag är så glad och tacksam för min praktiktermin på Tamam. Det är både spännande och givande att praktisera på en mindre förening som Tamam, då du får möjlighet att verkligen utvecklas. Eftersom du kommer att vara en del av allt från det vardagliga arbetet, ha specifika uppgifter som Tamam utformat utifrån vad du vill uppnå med praktiken, möjlighet att starta egna projekt samt att du kommer vara en del av det övergripande och nationella arbetet. Efter min termin på Tamam kände jag hur mitt engagemang för civilsamhället utvecklades och hur viktiga lokala aktörer är för samhällsutveckling. Du är med i ett direkt påverkansarbete av din omgivning och får träffa helt fantastiska människor som inspirerar dig för ditt fortsatta engagemang.

Translate »