height: 1
Blocktype: block_title

Jobb och praktik

height: 1
Blocktype: text

Lediga jobb

Tamam söker projektledare i Stockholm på 40% för nytt projekt om mänskliga rättigheter för asylsökande! Sök senast 10 december!
Läs hela annonsen här.

Läs mer om projektet i projektbeskrivningen

height: 1
Blocktype: text

Praktisera hos oss!

Vi har inga lediga praktiktjänster för tillfället.

Praktiktjänster för höstterminen 2018 publiceras under vårterminen 2018.

 

 

height: 1
Blocktype: text

Hur är det att praktisera på Tamam?

Tanja Ljubisavljevic (praktikant Lund VT17)

Jag har snart kommit halvvägs i min praktik på Tamam i Lund och har ungefär 2 månader kvar. Jag har kommit så långt att jag kan säga att praktiken på Tamam har levt upp till mina förväntningar.

Som praktikant på Tamam får du många olika och varierande arbetsuppgifter. Det bästa tycker jag är att du får ett stort ansvar och att du kan utforma din praktik efter dina egna intressen och ditt engagemang. Exempelvis gillar jag att spela volleyboll och det fanns en volleybollgrupp i Lund där jag kunde delta. Men du har också möjligheten att starta nya aktivitetsgrupper samtidigt som du får en inblick i hur organisationer och föreningar fungerar samt erfarenhet av hur det är att jobba på en arbetsplats där mycket handlar om kommunikation, planering och samordning.

Du kommer känna att det ditt arbete gör skillnad och att Tamam gör ett viktigt arbete i dagens samhälle.  Och självklart, var beredd på att möta många nya och fina människor.

 

height: 1
Blocktype: decorative

Ta chansen och sök!

Translate »