height: 1
Blocktype: block_title

Jobb och praktik

height: 1
Blocktype: decorative

Jobba hos oss!

height: 1
Blocktype: text

Praktisera hos oss VT19!

Tamam Lund, Tamam Stockholm & Tamam Göteborg utlyser pratiktjänster! Läs mer om praktikuppdrag inom verksamhetsutveckling lokalt här

Tamam Riks utlyser praktiktjänst! Lär mer om praktikuppdrag inom organisationsutveckling nationellt här

height: 1
Blocktype: text

Lediga jobb

Tamam söker projektledare i Stockholm.
Läs mer här.
Sök senast 9 december.

height: 1
Blocktype: text

Hur är det att praktisera på Tamam?

Mariam Mobiny (student, kandidatprogrammet Mänskliga Rättigheter) Lund, HT18
– Det är kul och utvecklade att få mycket tillit och kunna jobba självständigt! Jag utmanas, har roligt och uppskattar flexibiliteten i mitt praktikuppdrag. Sen är det mysig gemenskap också.

Cecilia Cedlöf , Lund,  VT18, idag ordförande Tamam Riks

Jag är så glad och tacksam för min praktiktermin på Tamam. Det är både spännande och givande att praktisera på en mindre förening som Tamam, då du får möjlighet att verkligen utvecklas. Eftersom du kommer att vara en del av allt från det vardagliga arbetet, ha specifika uppgifter som Tamam utformat utifrån vad du vill uppnå med praktiken, möjlighet att starta egna projekt samt att du kommer vara en del av det övergripande och nationella arbetet. Efter min termin på Tamam kände jag hur mitt engagemang för civilsamhället utvecklades och hur viktiga lokala aktörer är för samhällsutveckling. Du är med i ett direkt påverkansarbete av din omgivning och får träffa helt fantastiska människor som inspirerar dig för ditt fortsatta engagemang.

Tanja Ljubisavljevic, Lund VT17, idag anställd projektledare Tamam Stockholm 

Jag har snart kommit halvvägs i min praktik på Tamam i Lund och har ungefär 2 månader kvar. Jag har kommit så långt att jag kan säga att praktiken på Tamam har levt upp till mina förväntningar.

Som praktikant på Tamam får du många olika och varierande arbetsuppgifter. Det bästa tycker jag är att du får ett stort ansvar och att du kan utforma din praktik efter dina egna intressen och ditt engagemang. Exempelvis gillar jag att spela volleyboll och det fanns en volleybollgrupp i Lund där jag kunde delta. Men du har också möjligheten att starta nya aktivitetsgrupper samtidigt som du får en inblick i hur organisationer och föreningar fungerar samt erfarenhet av hur det är att jobba på en arbetsplats där mycket handlar om kommunikation, planering och samordning.

Du kommer känna att det ditt arbete gör skillnad och att Tamam gör ett viktigt arbete i dagens samhälle.  Och självklart, var beredd på att möta många nya och fina människor.

Translate »