Säg Hej till Malmös nya ordförande!

Nu har alla Tamams lokalföreningar haft sina årsmöten! Det betyder att vi sagt tack till alla de personer som avgått efter att ha gjort ett fantastiskt jobb för Tamam, men det betyder också att flera nya personer valts in till styrelser runt om i landet! En av dem är Mie som nu är ordförande i Tamam Malmö, läs mer om henne här!

Hej! Jag heter Mie och jag har precis fått det spännande uppdraget att bli Malmö Tamams nya ordförande!

Jag har en master i Cultural Encounters & Communication och från tidigare erfarenhet av att arbeta i en ideell organisation – detta från NGO’en Mellemfolkeligt Samvirke (ActionAid Denmark) i Köpenhamn. Jag brinner för att bidra till en bättre värld där vi står tillsammans och vänskap inte känner gränser – och jag tror på, at det är de unga som kommer visa vägen. Detta vill jag supporta allt, jag kan, och jag ser otroligt mycket fram emot att lära känna er alla.

När jag inte är upptagen av Tamam, kommer jag mest sannolikt att hittas i naturen där jag vandrar eller njuter av solen; i mit hem där jag exalteras över min sambos matlagning, hänger med kompisar eller skriver dikter; eller på ett kulturevent ett ställe i stan där jag försöker lära mig något nytt.

Vi ses någonstans där ute!

//Mie, ordförande Tamam Malmö

 

 

Translate »