Bli aktiv!

Bli medlem och delta i våra verksamheter 

Det finns massa sätt du kan bli en del av vår organisation och gemenskap! Här hittar du information om olika sätt du kan delta, från att vara med i en styrelse till att komma på våra aktiviteter eller sök pengar till att starta en ny aktivitet!

Att sitta i en styrelse eller vara aktivitetsledare är ett roligt sätt att skaffa nya vänner, utveckla kunskaper inom ledarskap, ekonomi, föreningsliv och samhällspåverkan. Kontakter, verktyg, kunskap och erfarenheter som du kommer ha med dig hela livet!

Viktigast är såklart att du blir medlem – Det är helt gratis! För att delta på Tamams träffar och mötesplatser behöver du bli medlem. Som deltagare i Tamam har du möjlighet att varje vecka få läxhjälp, vara med på våra aktiviteter och mycket mer. Det kan vara allt ifrån att prova på någon sport, besöka museum, bowla, besöka ett tivoli eller umgås med nya vänner. Hör av dig till en lokalförening nära dig för att få information om vilka verksamheter som bedrivs.

Kolla in din lokalförenings aktiviteter -> Malmö, Lund, Göteborg, Mariestad, Uppsala, Stockholm, Tranås. Gör i färg och länka

Förtroendeuppdrag

I alla Tamams styrelser sitter unga personer som vill vara med och påverka sin egna och andras fritid. Styrelseledamöter väljs in av föreningsmedlemmar på ett årsmöte. Som styrelseledamot ansvarar du till exempel för att besluta om och planera aktiviteter samt hur pengarna ska användas, lyssna till medlemmarnas önskemål, lär dig om föreningsdemokrati, påverkansarbete och mycket mer. Som styrelseledamot får du utbildningar av Tamam och erbjuds nationella träffar med andra styrelser för att ha roligt och lära sig av varandra. Är du intresserad av att sitta i en lokalförenings styrelse eller i riksstyrelsen? Hör av dig till den lokalförening du vill engagera dig hos eller mejla till info@tamam.se. När det finns lediga uppdrag annonserar vi dem på https://www.volontarbyran.org, sök på “Tamam”!

Aktivitetsledare 

Hela grundtanken med Tamam är att medlemmar ska kunna starta sina egna aktiviteter och leda andra unga! Som aktivitetsledare kan du bland annat ansvara för att leda en fotbollsgrupp, vänskapscafé, simning, läxhjälp med mera. Du kan också såklart komma med egna idéer om en aktivitet som du vill leda! Som aktivitetsledare får du utbildningar av Tamam och blir en del av gemenskapen, vänskapen och Tamams nationella nätverk. Hör av dig till den lokalförening du vill engagera dig hos eller till info@tamam.se. När det finns lediga uppdrag annonserar vi dem på https://www.volontarbyran.org, sök på “Tamam”!

English