Tamam Uppsala

Hos Tamam Uppsala är det viktigaste att ha roligt! Vi brukar ofta prata om oss själva som en Tamam-familj och det stämmer verkligen.

Engagera dig!

Det är lätt att engagera sig i Tamam Uppsala! Vi välkomnar alla intresserade, oavsett ålder eller bakgrund och du behöver inga särskilda förkunskaper för att vara med. För den som är peppad på att komma med egna idéer och förverkliga dem finns också gott om möjligheter.

Kanske är du sugen på att engagera dig men inte riktigt vet hur ? Släng iväg ett mail till uppsala@tamam.se så får du mer information om alla våra verksamheter och planerade aktiviteter.

Aktiviteter våren 2024

TISDAG
Tjejgrupp på Café Genomfarten. Separatistisk grupp för tjejer och ickebinära. Varannan tisdag kl. 17-20. Adress: Drottninggatan 13. Kontaktperson: uppsala@tamam.se.

FREDAG
Futsal på Tiundaskolan. Kl. 21:00. Kontaktperson: Amir @tamamuppsala.

Ibland gör vi spontana aktiviteter, vi brukar posta om det på vår instagram! Vi har också en chattgrupp på Whatsapp där vi sprider info om våra aktiviteter. Maila oss om du vill vara med i gruppchatten på uppsala@tamam.se

Årsmöte 2024!

Datum: 20 februari
Tid: Kl. 17.00
Plats: Café Genomfarten

För att du som medlem ska ha insyn i föreningens arbete, och kunna komma väl förberedd till årsmötet, finns alla viktiga handlingar att läsa redan innan! Det är de dokument som beskriver ekonomin (vad vi gjorde för pengarna 2023, revisorns uttalande om den ekonomiska berättelsen) samt planerna för verksamhetsåret 2024 (budget och verksamhetsplan). 

Hör av dig till styrelsen om du har frågor! 

Här finns alla handlingar inför mötet:

Kontakt

Mail: uppsala@tamam.se
Facebook: Tamam Uppsala
Instagram: @tamamuppsala

Styrelse

Babel Kiwan, ordförande

Gamze Ståhlberg-Özturk, kassör

Ibrahim Kiwan, ledamot

Roje Shevan, ledamot

Joulan Kiwan, ledamot

English