Tamam Stockholm

Tamam har haft verksamhet i Stockholm sedan 2009, och funnits som egen lokalförening sedan 2011. Vi är ett gäng engagerade volontärer som arbetar för att skapa mötesplatser där unga med olika erfarenheter kan träffas och lära känna varandra. Vi tror att ett samhälle utan gränser, där vänskap råder, är ett bättre samhälle.

Aktiviteter våren 2023

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

LÖRDAG
Simning tjejer & ickebinära. Hör av dig på mail till stockholm@tamam.se om du är intresserad!

SÖNDAG

TJEJGRUPPEN!

Tamam Stockholm har en tjejgrupp som träffas för att ha roligt tillsammans, lära känna nya vänner och upptäcka staden. Gruppen är öppen för alla tjejer mellan 13-30 år och är alltid gratis!

Häng med oss och simma, dansa olika danser, göra utflykter i naturen, gå på bio, spela olika sporter eller bara hänga och ha trevligt tillsammans! Bästa platsen att hitta nya vänner!

Gruppen är även öppen för icke-binära!

Vi ses!!!

Engagera dig!

Tamam Stockholm erbjuder alla volontärer en introduktion om föreningen och en grundutbildning i normkritik. Genom Tamam får du också tillgång till civilsamhället i stort, och i Stockholm anordnas mycket seminarier, workshops och föreläsningar av bland annat LSU och Forum.

Tamam Stockholm är en liten förening och det finns stora möjligheter att komma med egna idéer och vara med och förbättra verksamheten!

Årsmöte 2023

Datum:
Tid:
Plats:

För att du som medlem ska ha insyn i föreningens arbete, och kunna komma väl förberedd till årsmötet, finns alla viktiga handlingar att läsa redan innan! 

Hör av dig till styrelsen om du har frågor,

Vi ses på årsmötet!

  • Lägg till Verksamhetsberättelse Tamam Stockholm 2022
  • Lägg till Verksamhetsplan Tamam Stockholm 2023
  • Lägg till Tamam Stockholm Budget 2023
  • Lägg till Förvaltningsberättelse, Bokslut för Tamam Stockholm 2022

Kontakt

Mejl: stockholm@tamam.se
Facebook: Tamam Stockholm
Instagram: tamamstockholm

Styrelse

Kawtar Sahmaoui, ordförande 

Umut Cirik, vice ordförande

Rasha Alalwan, kassör

Navid Kamyab, ledamot

English