Tamam Stockholm

Tamam har haft verksamhet i Stockholm sedan 2009, och funnits som egen lokalförening sedan 2011. Vi är ett gäng engagerade volontärer som arbetar för att skapa mötesplatser där unga med olika erfarenheter kan träffas och lära känna varandra. Vi tror att ett samhälle utan gränser, där vänskap råder, är ett bättre samhälle.

Aktiviteter våren 2024

TISDAG
Simning tjejer & ickebinära. Hör av dig på mail till stockholm@tamam.se om du är intresserad!

ONSDAG
Prova på olika instrument med Tamam på Midsommargården vid Telefonplan. Kontaktperson: Navid – 0738908335.

TJEJGRUPPEN!

Tamam Stockholm har en tjejgrupp som träffas för att ha roligt tillsammans, lära känna nya vänner och upptäcka staden. Gruppen är öppen för alla tjejer mellan 13-25 år och är alltid gratis!

Häng med oss och simma, dansa olika danser, göra utflykter i naturen, gå på bio, spela olika sporter eller bara hänga och ha trevligt tillsammans! Bästa platsen att hitta nya vänner!

Vi ses!!!

Engagera dig!

Tamam Stockholm erbjuder alla volontärer en introduktion om föreningen och en grundutbildning i normkritik. Genom Tamam får du också tillgång till civilsamhället i stort, och i Stockholm anordnas mycket seminarier, workshops och föreläsningar av bland annat LSU och Forum.

Tamam Stockholm är en liten förening och det finns stora möjligheter att komma med egna idéer och vara med och förbättra verksamheten! Ibland gör vi spontana aktiviteter, vi brukar posta om det på vår instagram! Vi har också en chattgrupp på Whatsapp där vi sprider info om våra aktiviteter. Maila oss om du vill vara med i gruppchatten på stockholm@tamam.se.

Årsmöte 2024

Datum: Söndagen den 19:e maj
Tid: Kl.12.00-14.00
Plats: Medborgarskolan vid Odenplan, Hagagatan 23A

För att du som medlem ska ha insyn i föreningens arbete, och kunna komma väl förberedd till årsmötet, finns alla viktiga handlingar att läsa redan innan! 

Hör av dig till styrelsen om du har frågor,

Vi ses på årsmötet!

Kontakt

Mejl: stockholm@tamam.se
Facebook: Tamam Stockholm
Instagram: tamamstockholm

Styrelse

Kawtar Sahmaoui, ordförande 

Aminullah Rezai, kassör

Hanie Zavari, ledamot

Ebrahim Khodayar, ledamot

English