Tamam Göteborg

Tamam Göteborg är en liten men engagerad lokalförening som bildades hösten 2014. I en av Europas mest segregerade städer var- och är målet att skapa mötesplatser och “Vänskap Utan Gränser”.

Vår verksamhet är Vänskapscafé på Fröken Olsson café, dit alla är välkomna för att fika, spela spel, prata och “ha de gött”.

Aktiviteter våren 2024

ONSDAG/TORSDAG
Vänskapscafé på Fröken Olssons Café. Kl. 16:30-18:30. Adress: Östra Larmgatan 14. Håll koll på vår Instagram @tamamgoteberg för korrekt dag och tid.

Engagera dig!

Varmt välkommen att engagera dig i Tamam Göteborg! Vårt Vänskapscafé är mångas höjdpunkt under veckan och helt förutsättningslöst. Skicka iväg ett mejl eller meddelande på instagram till oss, så återkopplar vi snabbt till dig. Vi välkomnar alltid nya personer med öppna armar!

Är du intresserad av att starta en ny grupp? Hade du velat bli en del av vår styrelse? Kontakta goteborg@tamam.se för mer information!

Årsmöte 2024!

Datum: 
Tid: 
Plats:

För att du som medlem ska ha insyn i föreningens arbete, och kunna vara väl förberedd till årsmötet, finns här viktiga handlingar att läsa redan innan! 

  • Lägg till Verksamhetsberättelse 2023
  • Lägg till Resultaträkning 2024
  • Lägg till Balansräkning 2024
  • Lägg till Revisionsberättelse
  • Lägg till Verksamhetsplan 2024
  • Lägg till Budget 2023-2024

Hör av dig om du har frågor! 

Kontakt

Instagram: tamamgoteborg

Styrelse 2023

Khaled Naji, ordförande

Hussein Bihi, kassör

Fatma Mustafa, ledamot

Mehrab Dehghanpour, ledamot

Ali Mustafa, ledamot

Kadri Abdulchekh Hamed, ledamot

Dragan Dzolic, suppleant

English