height: 1
Blocktype: block_title

Tamam Malmö

height: 1
Blocktype: decorative

Välkommen!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Malmö

Tamam Malmö lokalförening är nu på gång att starta aktiviteter efter en lägre paus under pandemin! När du engagerar dig i Tamam Malmö får du nära kontakt med de andra i gruppen och har stor möjlighet att engagera dig i, och påverka utvecklingen! Malmö är Sveriges mest mångkulturella stad, där mottot “Vänskap Utan Gränser” verkligen berör oss alla i vardagen.

Just nu har Malmö lokalförening futsal på fredagar! Skriv till milad.mohammedi@tamam.se eller ett meddelande på instagram @Tamammalmo om du vill vara med!

Tamam Malmö söker nu fler medlemmar till styrelsen! SÖK om du vill ha ett kul, lärorikt och meningsfullt ideellt uppdrag! Maila reman.rahman@tamam.se eller skriv till @Tamammalmo på instagram !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

height: 1
Blocktype: avatar

Det är lätt att engagera sig i Tamam Malmö! Bara hör av dig till oss på mail eller facebook, så får du träffa vår samordnare eller någon i styrelsen som introducerar dig till grupperna och hur det fungerar. Vi välkomnar alltid nya frivilliga med öppna armar!

height: 1
Blocktype: file

Årsmöteshandlingar 2021!

För att du som medlem ska ha insyn i föreningens arbete, och kunna vara väl förberedd till årsmötet, finns viktiga dokument att läsa redan innan!

Hör av dig till styrelsen om du har frågor!

 • Verksamhetsberattelse 2020

  pdf, 2,65 MB

 • Resultatraakning 2020

  pdf, 58,58 KB

 • Balansrakning 2020

  pdf, 64,38 KB

 • Revisionsberaattelse

  pdf, 648,65 KB

 • Verksamhetsplan 2021-2022

  pdf, 84,65 KB

 • Budget 2021-2022

  pdf, 30,85 KB

height: 1
Blocktype: text

Kontakt

Mail: malmo@tamam.se
Facebook: Tamam Malmö
Instagram: @tamammalmo

Translate »