Tamam Lund

Tamam startade i Lund för över tio år sedan! Vi har aktiviteter, café, volleyboll, simning och läxgrupper under terminerna. Utöver det åker vi på utflykter, provar på nya saker eller bara umgås i Tamamhuset. Vi arrangerar lovaktiviteter, fester, firanden och mycket mer!

Vi vill att Tamam Lund ska vara en förening där alla har möjlighet att förverkliga sina idéer och träffa nya vänner. Därför tycker vi att det är extra roligt när ni tar kontakt med oss för att diskutera idéer, stora som små!

Vi vill skapa mer jämlika förutsättningar för barn och unga i Lund och ge unga mer inflytande!

Aktiviteter våren 2024

MÅNDAG
Tamam Café på Hemgården. Varannan vecka (udda veckor) kl. 17-19. Adress: Kiliansgatan 11. Kontaktperson: Milad 0760279289, milad.mohammadi@tamam.se.

TISDAG
Läxhjälp på Fäladsgården. Kl. 17-19. Adress: Svenshögsvägen 25 A. Kontaktperson: Jacob 0722087360, botvidsson97@hotmail.com.

TORSDAG
Läxhjälp på Klostergårdens mötesplats. Kl. 17-19. Adress: Nordanväg 11. Kontaktperson: Lisa, lisa.nilsson@tamam.se.

FREDAG
Simning tjejer & ickebinära på Högevallsbadet. Nybörjare upp till 18 år. Kl. 17-18. Start: v. 9. Maila lund@tamam.se om du är intresserad av att vara med.

FREDAG & SÖNDAG
Futsal i Genarp med Tamam Takeover. Kl. 20-22. Alla är välkomna! Adress: Norra Fäladsvägen 5 (Genarp). Kontaktperson: Milad 0760279289, milad.mohammadi@tamam.se.

LÖRDAG
Volleyboll på Bollhallen. Kl. 14-16. Ålder: 15-25 år. Adress: Fasanvägen 2, Lund. Kontaktperson: Erfam 0739602316.

LÖRDAG
Futsal på Vipeholmshallen. Kl. 20-22. Alla välkomna. Adress: Vipemöllevägen, Lund. Kontaktpersoner: Sohrab 0734764111, Hussein 0761528596.

VARIERANDE DAGAR & TIDER
Aktiviteter med tjejgruppen. Kontaktperson: Nora, nora.holm100@gmail.com.

Engagera dig!

Tamam Lund drivs av frivilliga och vi är helt beroende av alla som hjälper till. Som frivillig hos oss kan du vara engagerad i en, två eller flera olika grupper, följa med på utflykter eller driva egna projekt.

När du hör av dig till oss ger vi dig möjlighet till ett möte med någon från föreningen så att vi kan svara på dina frågor, berätta mer om vår verksamhet och få möjlighet att välkomna dig till vår förening.

Just nu söker vi fler volontärer till vår verksamhet! Våra aktuella uppdrag kan du hitta här!

Tamam Take Over i Genarp!

Häng med Tamam i Genarp!

Tamam Take over är ett projekt som har som mål att skapa mötesplatser och aktiviteter för unga i Genarp. Projektet vill stärka ungas organisering och möjlighet att forma sin hemort. Läs mer om projektet här!

Vi har olika aktiviteter i Genarp så som grillning, fotboll, tjejgrupp och massa annat. Du hittar schema på våra aktivitet på vår Instagram (@tamamtakeover).

Skriv till oss på INSTAGRAM @tamamtakeover!

Årsmöte 2024!

Datum: 4 mars
Tid: 
Plats: Tamamhuset, Sölvegatan 29

Styrelse

Matilda Sande, ordförande

Nora Holm, ledamot

Zena Kilani, ledamot

Najib Amiri, ledamot

Jakob Botvidsson, ledamot

Hussein Qambari, suppleant

Hamid Ahmed, suppleant

English