height: 1
Blocktype: block_title

Bli medlem

height: 1
Blocktype: text

Medlemskap

Det är gratis att bli medlem i Tamam! Som medlem hjälper du oss att få en starkare röst i samhället och ökar våra möjligheter att få statligt bidrag.

Har du möjlighet att stötta ytterligare kan du bli stödmedlem för 100 kr/år, då går 75 kronor direkt till din lokalförening.

Som medlem får du rösträtt på Tamams årsmöte och har därmed stor chans att påverka organisationens arbete.

height: 1
Blocktype: text

Medlemstävling! Hjälp Tamam!

Värva 10 nya medlemmar mellan 6-25 år och få presentkort för 250 kronor! Den som värvar flest medlemmar får dessutom ett presentkort på 1500 kronor och näst flest presentkort på 1000 kronor.

Det har varit en lång pandemin som har gjort det svårt för oss att nå och rekrytera medlemmar. Tamam behöver medlemmar! Vi behöver fler medlemmar för att kunna fortsätta söka bidrag och driva våra aktiviteter!

Hjälp Tamam genom att värva nya medlemmar! Varje medlem har stor betydelse för oss och vi behöver din hjälp! Dessutom var med och vinn fina priser som tack!

Gör så här:

  • Värva 10 nya medlemmar mellan 6-25 år.
  • Prata med vänner, familj, grannar och andra och berätta om Tamam, det vi gör och fråga alltid personen om den vill bli medlem.
  • Om personen svarar ja: Hjälp personen att bli medlem via Tamams hemsida eller skriv ner personens uppgifter på en lapp. 
  • Skicka namnen på personer du värvar eller bild på lappen med namn till Tilde på office: tilde.dahl@tamam.se, 0766-324542.
  • Värvar du 10 nya medlemmar mellan 6ö25 år så får du ett valfritt presentkort för 250 kronor!

OBS! Personerna du värvar får inte redan vara medlemmar i Tamam.

Uppgifter som alltid behövs när någon blir medlem:
1. Förnamn och efternamn
2. Telefon och/eller mejl
3. Födelsenummer (år-månad-dag)
4. Hemort & Lokalförening

height: 1
Blocktype: video
height: 1
Blocktype: text

Din integritet som medlem

När du blir medlem i Tamam samtycker du till att Tamam kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med svensk lagstiftning.

Läs mer om hur Tamam hanterar dina personuppgifter här.

Translate »