Kandidera för en plats i Tamams Riksstyrelse!

Tamams Riksstyrelse söker ledamöter!

Är du intresserad av ungas samhällsengagemang, antirasism och mångfald? Välkommen att ansöka till Tamas riksstyrelse!

Tamam är en ideell ungdomsorganisation som är partipolitiskt och religiöst fristående. Vi arbetar efter mottot “Vänskap Utan Gränser” och bedriver olika verksamheter för att skapa sociala mötesplatser och aktiviteter för barn, unga och unga vuxna. Tamam är en rikstäckande förening som startades i Lund år 2008. Idag finns vi i sex olika städer.

Nu söker vi dig som har intresse för ungdomars organisering och vill vara en del av Tamams Riksstyrelse! Vi ser helst att du har varit aktiv inom  organisationen eller har liknande erfarenheter från föreningslivet sedan tidigare.

Det finns flera olika poster att söka så varierande erfarenheter och kompetenser välkomnas. Om du vill kandidera eller nominera till ordförandepost eller kassör vill vi gärna veta det i ansökan. Förtroendeuppdraget sträcker sig över 1 år, och kräver språkkunskaper i svenska och eller engelska.

Tveka inte att höra av dig till oss med frågor! Intressanta kandidater tas vidare till intervju och styrelsen väljs in under årsmötet i April.

Att sitta i Tamams riksstyrelse är ett spännande och viktigt uppdrag som inte bara är lärorikt utan också mycket meriterande. Som medlem i riksstyrelsen sätter du agendan för Tamams arbete och formar det kommande verksamhetsåret. Här finns alltså stora påverkansmöjligheter gällande vårt arbete för och med ungdomar, inkludering och mångfald.

Skicka in din nominering eller kandidatur till valberedningriks@tamam.se senast

Tisdag den 28:e Februari

Bästa Hälsningar Valberedningen Riks, 

Anna Hildesson, Marie Stern Olsson & Louise Burenby

 

English