Möt våra nya praktikanter!

Erik Lindström, kommunikationspraktikant

Mitt namn är Erik Lindström och jag praktiserar som kommunikatör på Tamam. Jag har tidigare läst medie- och kommunikationsvetenskap vid Södertörns högskola i Stockholm och skrivit en del för webbsidan unghuddinge.se. När jag är ledig tycker jag om att titta på film, umgås med vänner och löpträna (målet är att springa en halvmara i vår).

Första gången jag kom i kontakt med Tamam var genom gruppen ”Praktikplatser inom kommunikation” på Facebook. Jag såg att de sökte praktikanter och kände direkt att här vill jag jobba. Förutom att det verkade vara en utvecklande och intressant arbetsplats upplevde jag att det var en organisation med mycket värme och engagemang.

Att vara Tamams första kommunikationspraktikant känns spännande. Med en utbildning med fokus på normkritik och massmedier i bagaget hoppas jag kunna bidra med en schysst och inkluderande kommunikation. Jag ser fram emot att få praktisera mina kunskaper, träffa nya människor och spåna fram kreativa idéer.

Josefine Odqvist, praktikant Lund

Mitt namn är Josefine Odqvist, jag är 23 år och pluggar mänskliga rättigheter vid Malmö högskola. Jag kommer från Borås och har bott i Malmö i 1,5 år och innan det bodde jag i London i 2 år. På fritiden tycker jag om att läsa, kolla på film och laga mat.

Under mitt andra år på Malmö högskola har jag valfria kurser, vilket innebär att jag under hösten har läst genusvetenskap vid Lunds universitet och nu till våren ska ha min praktik på Tamam i Lund.

Mina förväntningar på våren är att jag ska lära mig hur Tamam är uppbyggt och att få använda mina teoretiska kunskaper i praktiken. Men mest ser jag fram emot alla nya människor jag kommer få träffa!

Tanja Ljubisavljevic, praktikant Lund

Mitt namn är Tanja Ljubisavljevic, jag är 24 år och kommer från Stockholm. Jag har denna termin flyttat ner till Lund för att göra praktik på Tamam och bli en del av Tamamgänget. Innan jag kom hit för min praktiktermin studerade jag statsvetenskap på Stockholms universitet. Jag har även gått juridikkurser och studerat spanska i Spanien. Just språk är ett av mina stora intressen och därtill hör att resa och ta del av andra kulturer.

Det jag ser fram emot mest är att träffa alla aktiva på Tamam och deltagarna i de olika verksamheterna. Men även att få bidra med det som jag lärt mig under studietiden samtidigt som jag kommer få många nya erfarenheter. Det känns spännande att få vara del av en ideell organisation som Tamam där de unga är i fokus på alla håll.

English