Nationella årsmöteshelgen 2016

Den 9-10 april hade Tamam sin nationella årsmöteshelg! Vi inledde helgen med en utbildningsdag fylld med spännande föreläsningar och workshops där vi bland annat fick ta del av föreläsningar från Ensamkommandes Förbund och Röda Korsets Folkrättsgrupp i Malmö. Vi hade även ett motionstorg där vi gick igenom och diskuterade alla möteshandlingar inför årsmötet. Sen avslutades dagen med en open space session och en introduktion till vårt nya initiativ kopplat till nationella arbetsgrupper.

Sedan var det plötsligt söndag och dags för helgens viktigaste punkt, själva årsmötet. Årsmötet är ju det som gör oss till en medlemsdriven, demokratisk organisation där alla medlemmar har möjlighet att påverka hur Tamam ska arbeta och utvecklas. Mötet gick alldeles strålande och många beslut blev tagna, bland annat att Riksstyrelsen ska utveckla en långsiktig strategi för Tamam tills nästa årsmöte. Det röstades även fram en helt ny Riksstyrelse!

Utöver detta fullspäckade schema av utbildningar och årsmöte så hade vi också tid för härligt häng, en massa dans och samtal. Det skapades många nya vänskaper och delades väldigt många skratt.

Stort tack till alla som deltog!

English