Praktikanter VT20! HEJ!

Den här terminen har Tamam glädjen att ta emot fem stycken praktikanter, två i Lund, en i Malmö, en i Göteborg och så en som kommer jobba med Mie i Tamam StartUp! Här får ni lära känna dem lite bättre!

JULIA: GÖTEBORG
Hej alla Tamamare! Mitt namn är Julia och jag är Göteborgs alldeles egna praktikant för vårterminen. Jag kommer från en liten stad i Småland som heter Tranås (som också har en lokalförening!). Jag har nu bott i Göteborg i tre år, men tidigare bodde och arbetade jag i Jerusalem, som är min favoritstad i hela världen!
Jag läser tredje året på kandidatprogrammet i globala studier vid Göteborgs Universitet men har tidigare jobbat som journalist. Jag älskar att lära mig nya saker och att läsa. MEN framförallt tycker jag om att göra nya saker. Jag ser fram emot att spendera våren med er och att vi tillsammans ska ordna många roliga aktiviteter! Jag är superintresserad av religion och historia, men mitt största intresse är dans och rörelse.
Jag ser verkligen fram emot att vara en del av gemenskapen som finns i Tamam och hoppas på att få träffa så många av er som möjligt! Har du en idé eller fråga? Hör av dig till mig på julia.engborg@tamam. se eller via Julia Tamam på Facebook! Jag är här för er skull och bollar gärna nya idéer och förslag! 

KORNELIA: MALMÖ
Hej allihopa! Mitt namn är Kornelia och jag är 22 år gammal, bosatt i Malmö. Jag studerar mänskliga rättigheter vid lunds universitet och denna vårterminen kommer jag att göra min praktik här på Tamam. Jag kommer att utgå ifrån Tamam Malmö och det ska verkligen bli super kul och lärorikt! Jag ser framemot att träffa nya människor, få ny kunskap och även nya erfarenheter. Jag brinner för mänskliga rättigheter, människor och att göra skillnad! Jag tycker även det är intressant med beteende och psykologi och läste därför ”personlighet och utvecklingspsykologi” förra terminen då vi hade valbara kurser i skolan.

Jag har tidigare jobbat på café, förskola, badhus, i butik och i skola. Jag har därav mycket erfarenhet av att ha jobbat med barn och ungdomar, vilket är super kul! På min fritid tycker jag det är kul att umgås med vänner, laga mat, träna och kolla på serier. Jag älskar även att resa och upptäcka nya platser runt om i världen. Det ska bli jättekul att träffa er alla och hitta på massa med roliga aktiviteter! Har ni någon idé på något ni vill göra får ni gärna kontakta mig på kornelia.gronvall@tamam.se. Jag är här för er skull och ser framemot denna terminen jättemycket! Hoppas vi ses

 

LINNEA: LUND
Heeej alla! ?Jag heter Linnea Österberg, jag är 26 år gammal och pluggar mänskliga rättigheter vid Lunds universitet. Jag är en glad tjej som gärna hittar på roliga saker! På fritiden älskar jag att rida, yoga och umgås med kompisar och äta massa gott! ?? Jag är en riktig hästnörd och håller på med hästar både på fritiden och som arbete. Den här terminen har jag praktik på Tamam och det ska bli jätteroligt!! Jag ser verkligen fram emot att träffa er och få vara en del av den fina gemenskapen Jag hoppas vi ses! ? Ni når mig via mailadressen linnea.osterberg@tamam.se
AXEL: START UP
Prestation kommer!
Mail: axel.karlero@tamam.se 

 

English