Praktikanterna för HT19 är här!

Nu har höstens praktikanter börjat och vi på Tamam är glada att få ha Belma, Anela, Liv & Tilda hos oss den här terminen! Belma ska vara i Göteborg, Anela i Malmö och Liv och Tilda är tillsammans i Lund! Läs mer nedan:

Belma, Göteborg
Hej!
Jag heter Belma och är 25 år gammal, har bott i Göteborg sedan ett år tillbaka för att plugga mänskliga rättigheter vid Göteborgs universitet. Jag föddes i Bosnien då mina föräldrar ursprungligen kommer därifrån men kom till Sverige som liten och växte upp i Norrköping som ligger några timmar från Göteborg. Under hösten kommer jag praktisera på Tamam Göteborg som betyder att jag kommer få träffa alla härliga tamamare vilket jag ser väldigt mycket fram emot.

På min fritid läser jag gärna böcker eller kollar på någon bra film, umgås med vänner och familj. Som person är jag väldigt social, glad och driven. Under min tid på Tamam hoppas jag på att få bidra till utveckling både inom organisationen och på ett personligt plan, men jag är mest taggad på att få lära känna alla Tamamare och hitta på roliga aktiviteter tillsammans med er. Ni kan nå mig på belma.hasanic@tamam.se

Anela, Malmö
Hej alla goa Tamamare!

Anela heter jag och jag är 27 år gammal. Under den här hösten ska jag göra min praktik på Tamam Malmö! Under min praktik kommer jag också göra en kartläggning över tjejers deltagande i Tamam! Vi vill att fler tjejer ska vara med och jag kommer genomföra intervjuer med tjejer för att undersöka hur vi kan jobba för detta. Det ska bli superkul!

Jag bor just nu i Malmö, men jag är född och uppvuxen i Bosnien och Hercegovina Jag pluggade juridik i Lund tidigare och nu läser jag kandidat program Mänskliga Rättigheter i Lund.

På min fritid tycker jag om att umgås med min familj. Jag är en nyfiken person som gillar att resa, upptäcka nya platser och träffa nya människor.

På Tamam hoppas jag på att få hålla på med det mesta man kan göra här. Och jag är jätte tacksam för att jag kommer kunna lära känna verksamheten både nationellt och i de lokala föreningar.

Jag ser fram emot att träffa er på de olika aktiviteterna! Så om ni har någon kul idé på något ni vill göra snacka med mig eller mejla anela.hadziomerovic@tamam.se. Jag är ju här för er skull!

Liv, Lund
Hej alla vänner! Mitt namn är Liv Lindqvist, jag är 20 år gammal och har bott i Hässleholm tillsammans med min sambo och katt i snart ett år. Jag är uppvuxen i en liten by utanför Hässleholm som heter Tyringe. Jag har pluggat mänskliga rättigheter på Lunds universitet sedan två år tillbaka och är denna termin praktikant på Tamam, vilket är en möjlighet som jag är väldigt tacksam över.

Jag har ett stort intresse i djur och djurs rättigheter, även miljöfrågor då jag har läst humanekologi på Lunds universitet också. Jag tycker om att laga mat, måla, ta hand om mina växter/blommor och umgås med vänner och familj.

Jag ser fram emot att bli del av Tamam och lära mig om hur en ideell organisation fungerar. Dessutom tycker jag att det ska bli kul att träffa på så många nya människor och få nya band samt lärdomar från andra. Ni når mig på liv.lindqvist@tamam.se

Hej!
Mitt namn är Tilda och jag är född och uppvuxen i Stockholm. Till hösten blir jag 23 år. För ungefär 3 år sedan flyttade jag till Skåne och började plugga. Jag bor i Malmö och pluggar mänskliga rättigheter och sociologi vid Lunds universitet. Två ämnen som jag tycker är jätteintressanta!

På fritiden gillar jag att umgås med vänner, resa och att bada. Jag tycker också om att träna, äta middagar med mina vänner och att vara i naturen. Somrarna spenderar jag uppe i Värmland där jag jobbar på ett sommarläger för barn. Jag tycker att det är väldigt kul att jobba med barn och ungdomar och jag gillar att träffa nya människor.

I höst ska jag alltså göra min praktik på Tamam Lund, vilket jag ser jättemycket fram emot! Jag tycker att det ska bli både roligt och spännande att spendera terminen i denna fina förening och att vara en del av den häftiga gemenskapen. Jag hoppas på att hinna med att träffa så många av er som möjligt!
Ni når mig på tilda.ljung@tamam.se

 

English