Välkommen till Tamam bloggen 2.0!

Välkommen till Tamam Bloggen!
Tamam har länge haft en blogg där vi har delat med oss om vad som händer i Tamam men nu i och med lanseringen av vår nya hemsida passar vi även på att ta nya tag med vår blogg! Vi satsar därför från och med nu allt på att genom bloggen se till att ta vara på de historier, kunskaper och erfarenheter vi har i organisationen. Så varmt välkommen till Tamam bloggen 2.0!

Tanken är att bloggen ska fungera som den självklara samlingsplatsen för alla medlemmar i Tamam där vi kan dela med oss av våra vardagliga berättelser och reflektioner om hur det är att vara en del av Tamam. På bloggen kommer du därför kunna hitta inlägg som handlar om allt ifrån hur en dag i Tamams verksamhet ser ut till mer komplexa ämnen kopplade till Tamams identitet och värdegrunder. På så sätt hoppas vi att vår blogg blir en plattform där man kan dela med sig av berättelser och där vi kan diskutera relevanta ämnen som till exempel rasism, mångfald och unga människors engagemang.

Så se till att ha koll på vad som händer här på Tamam bloggen och glöm inte heller att du är varmt välkommen att själv skriva ett blogginlägg genom att  kontakta info@tamam.se!

Susanna Hjortenholt
Rikstyrelseledamot och Tamam bloggare 😉

English