Vi välkomnar våra nya praktikanter!

Hej bästa Tamamare!

Mitt namn är Emma Jonikic, jag är 21 år och pluggar mänskliga rättigheter vid Lunds Universitet. Jag är född i Växjö men flyttade till Skåne när jag var 1.5 år. Jag bor i Helsingborg sedan början av förra året och trivs jättebra. På min fritid tycker jag om att titta på film, läsa och umgås med vänner och familj.

Jag har jobbat med barn och ungdomar sedan jag var 14 år, bland annat som skridskoskoletränare och vikarie på förskolor. Jag sökte praktik på Tamam just för deras arbete med barn, ungdomar och unga vuxna och kände att det skulle passa mig perfekt.

Det jag ser fram emot mest är att få lära känna nya människor, men även att få bidra med det jag har lärt mig under studietiden och att få kunskap om hur en ideell organisation fungerar.

 

Mitt namn är Cecilia Cedlöf, jag fyllde nyligen 25 år och pluggar mänskliga rättigheter vid Lunds Universitet. Denna termin gör jag min praktik på Tamam vilket ska bli superspännande och det känns härligt att vara tillbaka i Lund efter en utbytestermin i Australien.

Att resa är ett av mina största intressen för att du träffar så mycket olika människor och upptäcker nya platser. På min fritid tycker jag det är roligt att hänga med vänner, laga mat, yoga och hitta på saker spontant.

Jag ser verkligen fram emot att praktisera på Tamam och bli en del av denna grymma förening. Framförallt ser jag fram emot att träffa alla som deltar i verksamheterna och aktiva inom Tamam.

English