height: 1
Blocktype: block_title

Bli aktiv!

height: 1
Blocktype: text

Tamam söker ny nya personer som vill bli en del av Tamams Riksstyrelse 2021 och vara med och leda organisationen! Läs mer i annonserna.

Tamam söker:
– Kommunikationsansvarig. Läs mer här.
– Ekonomiansvarig. Läs mer här.
– Ledamot med fokus på utveckling och långsiktiga mål. Läs mer här.

Sök senast 18 april genom att maila ditt intresse till valberedning@tamam.se.

TA CHANSEN! SÖK!

height: 1
Blocktype: file

Sök till Tamams Riksstyrelse!

Tamam söker ny nya personer som vill bli en del av Tamams Riksstyrelse 2021 och vara med och leda organisationen! Läs mer i annonsen.

Sök senast 18 april genom att maila ditt intresse till valberedning@tamam.se.

TA CHANSEN! SÖK!

  • Annons Riks 2021

    pdf, 133,43 KB

height: 1
Blocktype: text

Vill du bli aktiv i Tamam?

Det finns många olika sätt att bli aktiv i Tamam: man kan sitta i lokalföreningens styrelse, eller vara frivillig i någon av de olika verksamhetsgrupperna: läxhjälp, språkcafé, fritidsaktiviteter, utflykter m.fl.

Du som aktiv har även möjligheten att starta en ny grupp och utveckla egna idéer inom dina specifika kunskapsområden eller kanske något annat som passar med Tamams verksamhet som du vill förverkliga. För att bolla idéer om detta och/eller engagera dig i redan befintliga grupper kan du kontakta din lokalförening. Tillsammans kan ni diskutera hur du kan engagera dig!

Är du däremot intresserad av att starta en ny lokalförening i någon stad där Tamam ännu inte finns ber vi dig kontakta info@tamam.se. Vi hjälper dig gärna!

height: 1
Blocktype: text

Vill du delta i våra verksamheter?

Som deltagare i Tamam har du möjlighet att varje vecka få läxhjälp, vara med på våra aktiviteter och mycket mer. Det kan vara allt ifrån att prova på någon sport, besöka museum, baka eller umgås med nya vänner.

Hör av dig till Tamam i din stad för att få information om vilka verksamheter som bedrivs.

Translate »