height: 1
Blocktype: block_title

Tamam Lund

height: 1
Blocktype: decorative

Välkommen!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Lund

Tamam Lund är Tamams äldsta lokalförening. Sedan 2008 har vi spridit vänskap genom aktiviteter och skapande av mötesplatser. Vi har aktiviteter och läxgrupper varje vecka under terminerna. Utöver det åker vi på utflykter, provar på nya saker eller bara umgås i Tamamhuset när tillfälle ges. En gång per termin ordnar vi även en fest som vi kallar för Internationen, en kväll då en av studentvärldens nationer öppnas upp för alla.

Vi vill att Tamam Lund ska vara en förening där du har möjlighet att förverkliga dina idéer för hur nya mötesplatser kan se ut och hur vi ska lära känna varandra bättre i samhället. Därför tycker vi att det är extra roligt när ni tar kontakt med oss för att diskutera idéer, stora som små!

height: 1
Blocktype: avatar

Engagera dig! Tamam Lund har över femtio aktiva frivilliga, men vi vill ständigt bli fler för att kunna fortsätta bedriva vår verksamhet. Som frivillig hos oss kan du vara engagerad i en, två eller flera olika grupper, följa med på utflykter eller driva egna projekt. När du hör av dig till oss ger vi dig möjlighet till ett möte med någon från föreningen så att vi kan svara på dina frågor, berätta mer om vår verksamhet och få möjlighet att välkomna dig till vår förening.

height: 1
Blocktype: text

Tamam Lund Schema

Schema våren 2019

MÅNDAG
Läxhjälp Vikingaskolan kl 14.10-15.10. 
Få hjälp med läxor, öva inför prov eller andra skoluppgifter! Kontakt: lund@tamam.se

TISDAG
Simgrupp kl 18-19 (Högevall). Simgrupp för tjejer som vill lära sig simma. OBS! GRUPPEN ÄR FULL! Maila lund@tamam.se om du är intresserad av att vara med nästa termin.

ONSDAG
Läxhjälp Klostergårdsskolan kl 14.10-15.10. 
Få hjälp med läxor, öva inför prov eller andra skoluppgifter! Kontakt: lund@tamam.se
Läxor Norra Fäladen kl 17-19 (Magistratsvägen 43A). Få hjälp med läxor, öva inför prov eller andra skoluppgifter! Kontakt: lund@tamam.se
Läxor ComUng kl 17-19 (Bytaregatan 9). Få hjälp med läxor, öva inför prov eller andra skoluppgifter! Gruppen är nu tillbaka på ComUng efter att ha varit på Hemgården några veckor. OBS! ComUng har nu bytt lokaler till huset mitt emot deras gamla! Läxhjälpen hålls tillsammans med Ingenjörer utan gränser. Kontakt: lund@tamam.se.
Basket för tjejer & icke-binära kl. 18-19.30 (Järnåkraskolan)
Alla som identifierar sig som tjejer eller icke-binära är välkomna att komma och prova att spela basket med Tamam och EOS basketklubb. Mer information om aktiviteten finns här! Kontakt: erik.rubaduka@tamam.se

TORSDAG
Simgrupp tjejer kl 19-20 (Högevall). Simgrupp för tjejer som vill lära sig simma. OBS! GRUPPEN ÄR FULL! Maila lund@tamam.se om du är intresserad av att vara med nästa termin.

LÖRDAG
Volleyboll kl 17-19 (Fäladshallen, hall B). Vi spelar volleyboll och har kul tillsammans! Alla är välkomna! Kontakt lund@tamam.se

SÖNDAG
Fotboll kl 13-14.30 (Victoriastadion).
Vi tränar fotboll tillsammans! Kontakt: Mahdi, 0700757378
Cook-Along kl 17-20.30 (EOS-hallen). Vi lagar mat tillsammans och lär känna nya vänner. ANMÄLAN KRÄVS! Kontakt: erik.rubaduka@tamam.se

height: 1
Blocktype: text

Tamam Start-Up!

Gå med i Tamam START-UP!

Tamam Start-Up är ett projekt som har som mål att öka ungas självständiga organisering och att integrationen i Lund ska ledas av unga!
Läs mer om projektet här: http://tamam.se/start-up/

Aktivitetsgruppen (träffas varannan vecka)
Aktivitetsgruppen gör roliga saker tillsammans, testar på olika aktiviteter och gör utflykter! Under våren kommer vi bland annat köra Laserdome, testa vattengympa, spela biljard, ordna picnic och åka go-kart. Information om alla aktiviteter finns här: http://tamam.se/start-up/
Frågor? Maila erik.rubaduka@tamam.se

Tjejgruppen (ny grupp!)
Vill du lära känna nya vänner och anordna roliga aktiviteter tillsammans med andra tjejer? Gå med i tjejgruppen. Kontakta Tilde om du är intresserad på 0766-324542 eller tilde.dahl@tamam.se.

height: 1
Blocktype: file

Årsmöteshandlingar!

För att du som medlem ska ha insyn i föreningens arbete, och kunna komma väl förberedd till årsmötet, finns alla viktiga handlingar att läsa redan innan!

Hör av dig till styrelsen om du har frågor,

Vi ses på årsmötet!

 • Verksamhetsberattelse 2018 Tamam Lund

  pdf, 70,78 KB

 • Verksamhetsplan Tamam Lund 2019

  pdf, 75,41 KB

 • Forvaltningsberattelse 2018 Tamam Lund

  pdf, 49,93 KB

 • Budget 2019 - Blad1 Tamam Lund

  pdf, 57,35 KB

 • BalansrakningTamamLund-2019-03-14

  pdf, 51,56 KB

 • Proposition om stadgeandringar till Tamam Lunds arsmote 2018 (1)

  pdf, 59,67 KB

 • Valberedningens styrelsekandidater 2019

  pdf, 304,19 KB

height: 1
Blocktype: avatar2

Tamam Lunds styrelse

 • h

  Sanne Malmberg

  Ordförande

 • h

  Stina Andersson

  Ledamot

 • h

  Abdulwahid Ayubi

  Ledamot

 • h

  Cathy Sun

  Ledamot

 • h

  Johnny Tran

  Ledamot

 • h

  Vilma Nyberg

  Ledamot

height: 1
Blocktype: text

Kontakt

Mejl: lund@tamam.se
Styrelsen: styrelsenlund@tamam.se
Facebook: Tamam Lund
Instagram: tamamlund
Brev/Besök: Tamam Lund, Sölvegatan 29, 223 62 Lund

height: 1
Blocktype: avatar2

Kansli

 • h

  Erik Rubaduka

  Projektledare Start-Up, erik.rubaduka @tamam.se

Translate »