height: 1
Blocktype: block_title

Tamam Stockholm

height: 1
Blocktype: decorative

Välkommen!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Stockholm

Tamam har haft verksamhet i Stockholm sedan 2009, och funnits som egen lokalförening sedan 2011. Vi är ett gäng engagerade volontärer som arbetar för att skapa mötesplatser där unga med olika erfarenheter kan träffas och lära känna varandra. Vi tror att ett samhälle utan gränser, där vänskap råder, är ett bättre samhälle.

Idag har vi läxhjälp på två olika boenden för ensamkommande ungdomar och en fotbollsverksamhet i Södertälje. Vi har även en aktivitetsgrupp och en tjejgrupp. Tamam Stockholm erbjuder också alla volontärer en introduktion om föreningen, grundutbildning i normkritik, och möjlighet att gå på föreläsningar om exempelvis asylprocessen.

Tamam Stockholm är en liten förening och det finns stora möjligheter att komma med egna idéer och vara med och förbättra verksamheten!

height: 1
Blocktype: avatar

Tamam Stockholms läxhjälp äger rum på olika boenden för nyanlända ungdomar en till två gånger i veckan. Den passar dig som skulle vilja ge lite av din tid för att stötta någon annans läxläsning och samtidigt träffa nya vänner.

Att kunna prata flytande svenska är en stor fördel eftersom det är svenska som ungdomarna främst vill lära sig, men kunskaper i exempelvis dari, farsi, tigrinja och arabiska är också väldigt välkommet. För att delta i läxhjälpen måste du ha fyllt 18 år och lämna in ett utdrag från belastningsregistret till boendet.

Vi välkomnar alltid nya frivilliga med öppna armar!

height: 1
Blocktype: avatar2

Tamam Stockholms styrelse

 • h

  Miriam Limås-Kollberg

  Ordförande

 • h

  Navid Kamyab

  Ledamot

 • h

  Emelie Telander

  Ledamot

 • h

  Arash Qanbary

  Ledamot

 • h

  Mohammed Gazzaz

  Suppleant

height: 1
Blocktype: text

Tamam Stockholm schema

Läxhjälp
Bromma: onsdagar kl. 18-20
Stora Essingen: måndagar kl. 18-20

Fotboll
Södertälje: fredagar

 

height: 1
Blocktype: avatar

TJEJGRUPPEN!

Tamam Stockholm har en tjejgrupp som träffas varje vecka för att ha roligt tillsammans, lära känna nya vänner och upptäcka staden. Gruppen håller främst till i Fisksätra/Nacka och ses ofta på Fisksätra Folketshus (Brantvägen 1B, Saltsjöbaden). Gruppen är öppen för alla tjejer över 16 och alltid gratis!

Häng med oss och spela badminton, göra utflykter i Skärgården, på bio eller bara hänga och ha trevligt tillsammans! Bästa platsen att hitta nya vänner!

Vill du vara med i tjejgruppen? Skriv till tjejgruppen.tamam@gmail.com.

Vi ses!!!

height: 1
Blocktype: avatar

AKTIVITETS-GRUPPEN
- Träffa nya vänner!

Tillsammans testar vi nya aktiviteter och har kul! Vi testar att klättra, åker skridsko, spelar biljard, lagar spännande mat och massa annat!

Alltid gratis och du kommer lära känna massa fina personer!

Vill du vara med? Kontakta Tanja på tanja.ljubisavljevic@tamam.se eller på 0735-767107.

:D:D:D

height: 1
Blocktype: text

Kommande evenemang

height: 1
Blocktype: text

Kontakt

Mejl: stockholm@tamam.se
Facebook: Tamam Stockholm
Instagram: tamamstockholm

Translate »