height: 1
Blocktype: block_title

Tamam Stockholm

height: 1
Blocktype: decorative

Välkommen!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Stockholm

Tamam har haft verksamhet i Stockholm sedan 2009, och funnits som egen lokalförening sedan 2011. Vi är ett gäng engagerade volontärer som arbetar för att skapa mötesplatser där unga med olika erfarenheter kan träffas och lära känna varandra. Vi tror att ett samhälle utan gränser, där vänskap råder, är ett bättre samhälle.

Idag har vi läxhjälp på två olika boenden för ensamkommande ungdomar och en fotbollsverksamhet i Södertälje. Tamam Stockholm erbjuder också alla volontärer en introduktion om föreningen, grundutbildning i normkritik, och möjlighet att gå på föreläsningar om exempelvis asylprocessen.

Tamam Stockholm är en liten förening och det finns stora möjligheter att komma med egna idéer och vara med och förbättra verksamheten!

height: 1
Blocktype: avatar

Tamam Stockholms läxhjälp äger rum på olika boenden för nyanlända ungdomar en till två gånger i veckan. Den passar dig som skulle vilja ge lite av din tid för att stötta någon annans läxläsning och samtidigt träffa nya vänner.

Att kunna prata flytande svenska är en stor fördel eftersom det är svenska som ungdomarna främst vill lära sig, men kunskaper i exempelvis dari, farsi, tigrinja och arabiska är också väldigt välkommet. För att delta i läxhjälpen måste du ha fyllt 18 år och lämna in ett utdrag från belastningsregistret till boendet.

Vi välkomnar alltid nya frivilliga med öppna armar!

height: 1
Blocktype: avatar2

Tamam Stockholms styrelse

 • h

  Miriam Limås-Kollberg

  Ordförande

 • h

  Navid Kamyab

  Ledamot

 • h

  Emelie Telander

  Ledamot

 • h

  Arash Qanbary

  Ledamot

 • h

  Mohammed Gazzaz

  Suppleant

height: 1
Blocktype: text

Tamam Stockholm schema

Läxhjälp
Bromma: onsdagar kl. 18-20
Stora Essingen: måndagar kl. 18-20

Fotboll
Södertälje: fredagar

 

height: 1
Blocktype: avatar

NYTT PROJEKT!

Tamam driver ett projekt i Stockholm under 2017-2018 som riktar sig till asylsökande unga vuxna. Projektet handlar om att starta aktivitetsgrupper där deltagare får upptäcka Stockholm, testa roliga aktiviteter och lära känna nya personer. Syftet är att stärka unga asylsökande genom att de får ett utökat kontaktnät, kunskap om hur saker fungerar i Stockholm och ett stärkt handlingsutrymme.

Projektet leds av Tanja Ljubisaljevic som kommer arbeta med projektet fram till oktober 2018. Projektet är en del av Stockholm Tillsammans som är ett samarbete mellan massa föreningar i Stockholm.

Vill du engagera dig som frivillig i aktivitetsgruppen? Hör av dig till tanja.ljubisaljevic@tamam.se.

height: 1
Blocktype: text

Kommande evenemang

Extrainsatt årsmöte 28 november kl 18-20
IMs lokaler, Västgötagränd 17
Välkommen på Tamam Stockholms extrainsatta årsmöte för att välja in en ny kassör i styrelsen. Till mötet kommer även Fanny från riksstyrelsen och Tanja som startar ett nytt projekt i Stockholm. Dessutom planerar vi aktiviteter tillsammans! Vill du komma eller har du några frågor kontakta stockholm@tamam.se.

height: 1
Blocktype: text

Kontakt

Mejl: stockholm@tamam.se
Facebook: Tamam Stockholm
Instagram: tamamstockholm

Translate »