height: 1
Blocktype: block_title

Tamam Stockholm

height: 1
Blocktype: decorative

Välkommen!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Stockholm

Tamam har haft verksamhet i Stockholm sedan 2009, och funnits som egen lokalförening sedan 2011. Vi är ett gäng engagerade volontärer som arbetar för att skapa mötesplatser där unga med olika erfarenheter kan träffas och lära känna varandra. Vi tror att ett samhälle utan gränser, där vänskap råder, är ett bättre samhälle.

Idag har vi läxhjälp på två olika boenden för ensamkommande ungdomar och en fotbollsverksamhet i Södertälje. Tamam Stockholm erbjuder också alla volontärer en introduktion om föreningen, grundutbildning i normkritik, och möjlighet att gå på föreläsningar om exempelvis asylprocessen.

Tamam Stockholm är en liten förening och det finns stora möjligheter att komma med egna idéer och vara med och förbättra verksamheten!

height: 1
Blocktype: avatar

Tamam Stockholms läxhjälp äger rum på olika boenden för nyanlända ungdomar en till två gånger i veckan. Den passar dig som skulle vilja ge lite av din tid för att stötta någon annans läxläsning och samtidigt träffa nya vänner.

Att kunna prata flytande svenska är en stor fördel eftersom det är svenska som ungdomarna främst vill lära sig, men kunskaper i exempelvis dari, farsi, tigrinja och arabiska är också väldigt välkommet. För att delta i läxhjälpen måste du ha fyllt 18 år och lämna in ett utdrag från belastningsregistret till boendet.

Vi välkomnar alltid nya frivilliga med öppna armar!

height: 1
Blocktype: file

Kassör sökes!

  • kassor_sokes

    pdf, 70,20 KB

height: 1
Blocktype: text

Kommande evenemang

height: 1
Blocktype: text

Tamam Stockholm schema

Läxhjälp
Bromma: onsdagar kl. 18-20
Stora Essingen: måndagar kl. 18-20

Fotboll

Södertälje: fredagar

 

height: 1
Blocktype: text

Kontakt

Mejl: kommunikation@tamam.se
Facebook: Tamam Stockholm
Instagram: tamamstockholm

Translate »