Möt Sanne från Tamam Lunds tjejgrupp

Möt Sanne från Tamam Lunds tjejgrupp

Sanne är 22 år, studerar mänskliga rättigheter vid Lunds Universitet och är aktiv i Tamams tjejgrupp. Gruppen träffas en gång i veckan och kommer hitta på olika aktiviteter såsom bowling, yoga, spela basket eller hänger i Tamamhuset. På fritiden gillar Sanne att laga mat, träna, vara ute i naturen, läsa och träffa härliga människor.

Hur kom du i kontakt med Tamam?

Jag kommer från Lund och har tidigare engagerat mig i olika organisationer och på så sätt hört mycket om Tamam vilket gjorde mig sugen på att gå med!

Hur kommer det sig att du började engagera dig i tjejgruppen?

Började engagera mig i tjejgruppen för att jag anser att det är super viktigt med forum där alla känner sig välkomna, kan delta på lika villkor och vara sig själva. Men också för att skaffa nya kompisar och ha kul!

Vad är det bästa med Tamam?

Det bästa med Tamam är att man får träffa så många härliga människor med olika bakgrund, erfarenheter och på så sätt lära sig massa nya saker!

Varför tycker du att man ska engagera sig i Tamam?

För att det är roligt att jobba med ungdomar och lära känna nya människor men också för att det är viktigt att engagera sig och jobba med frågor som antirasism, arbeta för en bättre integration och skapandet av en plats där människor kan mötas på lika villkor.

Tamams verksamheter behöver alltid nya personer som vill engagera sig. Är du intresserad av att bli en del av Tamam? Kontakta lund@tamam.se för mer information. Hoppas vi ses!

English