height: 1
Blocktype: block_title

Mallar

height: 1
Blocktype: text

Mallar

Som aktiv i Tamam händer det att man behöver redovisa ett kvitto eller ansöka om pengar. På denna sida hittar du mallar och blanketter för olika ändamål.

Under ”Ekonomimallar” hittar du kvittomallen som används då ett kvitto ska redovisas. Här fäster du ditt kvitto och fyller i dina kontaktuppgifter samt vad som gjorts. Det kan vara att du har köpt en fika eller betalat en entréavgift.

På samma ställe hittar du också blanketten för projektansökan som behövs när du söker pengar hos Tamam Riks. Här beskriver du projektet som du söker bidrag för; varför du vill genomföra projektet, vad du vill uppnå med verksamheten och hur den bidrar till Tamams långsiktiga mål om ett samhälle präglat av vänskap utan gränser.

height: 1
Blocktype: file

Ekonomimallar

 • Kvittomall Tamam

  pdf, 388,86 KB

 • Mall projektansökan Tamam Riks

  pdf, 224,02 KB

height: 1
Blocktype: text

Starta upp något?

Verksamhetsbeskrivningen fylls i när ni vill starta upp en verksamhet/aktivitetsgrupp. I den förklarar ni vad ni vill göra, hur aktiviteten ska organiseras, var ni kommer att hålla till och så vidare. Detta hjälper er att planera och få igång en välfungerande verksamhet. Kontakta oss på Office om ni har frågor!

height: 1
Blocktype: file

Verksamhetsmall

 • MALL_ Verksamhetsplan (Uppdaterad) -2

  pdf, 222,03 KB

height: 1
Blocktype: text

Dags för möte?

Mallen för styrelsemöte kan också användas för att skapa ett protokoll. Här listas de punkter som ska vara med på mötet, såsom val av sekreterare och genomgång av ekonomi.

height: 1
Blocktype: file

Mall för styrelsemöte

 • MALL- Styrelsemöte

  ocx, 5,23 KB

height: 1
Blocktype: image

Mer bilder

Translate »