height: 1
Blocktype: block_title

Tamam Tranås

height: 1
Blocktype: decorative

Välkommen!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Tranås

Tamam Tranås startade i December 2016 och är den enda lokalförening som idag finns i en mindre kommun.

Intresset för en ungdomsorganisation som Tamam är stort i staden många ungdomar har visat ett fantastiskt engagemang! I Tranås kommer Tamam samarbeta mycket med Holavedsgymnasiet och ett koncept som innebär att elever kan starta verksamheter inom Tamam som sina gymnasiearbeten har tagits fram. På så vis kommer Tamam kunna jobba direkt med och för ungdomar och skapa mötesplatser utefter vårt motto ”Vänskap Utan Gränser”. 

height: 1
Blocktype: avatar

Idag driver ungdomar från Tamam Tranås läxhjälp, innebandyträningar och en bokcirkel. Om du vill vara med, eller om du har en egen idé, är du varmt välkommen att kontakta styrelsen! Vi vill växa och skapa flera aktiviteter för unga och hjälper gärna till!

height: 1
Blocktype: text

Tamam Tranås Schema

 

Vi vill tacka alla som varit med på våra aktiviteter och verksamheter under vårterminen. Läxläsning, innebandy, bokcirkel, den nationella årsmöteshelgen i Lomma & vårfest! Allt har varit så roligt!

Vi planerar att starta upp läxläsningen till hösten när skolorna börjar, likaså vill vi fortsätta samarbeta med Stadsbiblioteket och ha en diskussionsgrupp där vi pratar om böcker och litteratur.

Vi vill också fortsätta med innebandygruppen, och till denna söker vi nya gruppledare. Kontakta styrelsen om du är intresserad!

***** GLAD SOMMAR *****

 

height: 1
Blocktype: text

Kommande evenemang

Håll koll på vår hemsida, följ oss på Facebook och Instagram (Tamamworld) för att se vad som händer med Tamam i sommar & när vi drar igång i höst!

 

 

height: 1
Blocktype: avatar2

Tamam Tranås styrelse

 • h

  Evelina Olsson

  Ordförande

 • h

  Emma Lindwall

  Vice ordförande

 • h

  Maja Lundmark

  Ledamot

 • h

  Maja Walleng

  Ledamot

 • h

  Ellen Gustafson

  Ledamot

 • h

  Amanda Malmberg

  Ledamot

 • h

  Victor Sundeborn

  Ledamot

 • h

  Miled Aflas

  Suppleant

height: 1
Blocktype: text

Kontakt

Mejl: tranas@tamam.se

louise.burenby@tamam.se
Facebook: Tamam Tranås

Translate »