Kartläggning av Tamams motto!

Hej alla tamamare!

Jag heter Vilma och jag har haft praktik på Tamam under höstterminen. Nu börjar min roliga praktik gå mot sitt slut och jag tänkte därför berätta lite om vad jag har gjort under terminen!

Under min tid på Tamam har jag fått göra en massa roliga saker. Jag har bland annat fått göra en kommunikationsplan, utveckla Tamams normkritiska grundutbildning och vara på höstläger! Men min största arbetsuppgift har varit att göra en kartläggning av hur Tamam jobbar enligt sitt motto “Vänskap utan gränser”.

För att ta reda på det har jag pratat med personer från alla delar av Tamam om hur de jobbar enligt mottot. Jag har intervjuat anställda, styrelseledamöter, gruppledare och deltagare. Det har varit väldigt kul och lärorikt att få prata med människor från Tamams olika lokalföreningar!

I kartläggningen kom jag bland annat fram till att Tamam arbetar inkluderande, icke-hierarkiskt och normkritiskt på många olika sätt – mottot syns i alla delar av organisationen. Det finns även områden där Tamam kan utvecklas och bli bättre.

Om ni vill veta mer om vad jag kom fram till kan ni läsa om det här:
Kartläggning Sammanfattning → HÄR!
Kartläggningen → HÄR!

Kartläggningen finns även på hemsidan under fliken Tamam 10 år.

/Vilma, praktikant i organisationsutveckling (Hösten 2018)

English